Exclusieve Workshop: Ontdek de Hacka Schoffel bij jou in de tuin!

Jij hebt de kans om een exclusieve workshop bij jou thuis  te organiseren! We presenteren met trots onze nieuwste innovatie, de Hacka Schoffel voor de Bosmaaier, en we willen graag dat jij en je vrienden de mogelijkheid hebben om de schoffel zelf ervaren.

Datum en Tijd: Graag doorgeven via het contactformulier, zodat de mogelijkheden kunnen worden bekeken dan zal worden gekeken of dat mogelijk is.( Workshop zijn alleen op een zaterdag)

Locatie: Graag doorgeven via contactformulier.

Aantal personen: Doorgeven kan via contactformulier.

Wat maakt deze workshop uniek?

  1. Demonstratie aan Huis: Ik breng de Hacka Schoffel mee en demonstreer deze in jouw tuin of moestuin, zodat je de voordelen van dit innovatieve product direct kunt ervaren.

  2. Hands-on Ervaring: Jij en je vrienden hebben de mogelijkheid om de Hacka Schoffel zelf uit te proberen tijdens onze interactieve sessies.

  3. Persoonlijke Vragen: Stel al je vragen en ontdek hoe de Hacka Schoffel jouw tuin- of bosmaaierwerkzaamheden kan verbeteren.

     

Voorwaarden: Om de workshop te organiseren, vragen we je minimaal 6 geïnteresseerde vrienden, familieleden of collega's uitnodigt die graag de Hacka Schoffel willen ontdekken.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Albada